Varukorg

Träningsväska till dam & herr: 3 sportväskor du inte får missa

Skrivet av Remy Johansson den
Bästa träningsväskorna och sportbagsen från Show Your True

När våren närmar sig tränger solens strålar genom den mörka vintern som varit och D-vitamininjektionen är ett faktum. Det är också nu som föreningslivssverige vaknar på allvar. Ungdomar och barn poppar upp på konstgräsplanerna runt hela landet som svampar efter regn. Vad passar inte bättre att skaffa sig en ny, snygg och mångsidig träningsväska till nästa träningspass?

Hitta din nya gymbag, fotbollsväska eller padelväska

Vi på Show your true vill tipsa dig om tre mångsidiga sportväskor som du bara inte får missa! Vi strävar efter att skapa snygga, praktiska och prisvärda träningsväskor som passar såväl dam som herr. Därför vill vi guida er genom våra stiliga sportbags och konkretisera vilka tillfällen våra sportväskor passar till.

1. Olle Sportväska, din perfekta gymbag

Det känns som att styrketräning aldrig har varit populärare. När du scrollar dig genom ditt sociala medie-flöde dyker det inte allt för sällan upp klipp eller bilder på influencers som tränar på gymmet. Att träna och se sina framsteg samt att nå sina mål är såklart det viktigaste på gymmet. Men visst får du den där lilla extra glädjen och nästan lite stolthet i kroppen när du kommer i nya träningskläder som sitter som ett smäck? Därför vill vi tipsa om att komplettera din snygga träningsoutfit med vår otroligt snygga Olle sportväska i retrostil.

Olle sportväska fungerar alldeles perfekt som gymbag och kommer i färgerna marinblå, mörkgrön och grå. Denna fina träningsväska har både två handtag så du kan bära den i famnen och med en axelrem för bästa komfort när du transporterar dig till gymmet.

Med sportbagens stora rymliga huvudfack får du plats med dina träningskläder, handduk och proteinshake utan några som helst problem.  Olle sportväska har också ett flertal mindre innerfack för schampo, balsam och andra hygienprodukter. Passande nog finns det också ett separat skofack så du slipper blanda smutsiga skor med dina kläder och handduk. Du hittar Olle Sportväska här.

Olle sportväska i retrostil
Stilig retrosportväska i duffelbag design. Finns i flera olika färger.

2. Axel sportväska - rymlig sportväska till fotbollsträningen eller som padelväska

Låt oss bli lite nostalgiska och ta en resa till minnenas allé. För visst kommer vi alla ihåg hur Beckham skruvade sina frisparkar, den riktiga Ronaldos snabba överstegsfinter som skickade försvarare till läktaren eller Zidanes extrema första touch som gjorde att han kunde plocka ner en boll som släppts från månen? Att se upp till sina idoler ger en drivkraft och motivation att träna, utvecklas och bli ännu bättre. Så nästa gång du ringer kompisgänget för att lattja lite eller tar dig till fotbollsträningen kan du göra det med stil.

Med vår träningsväska Axel Sportbag får du en modern och rymlig sportväska. Här får du plats med alla dina träningskläder och fotbollen. På väskan finns ett yttre sidofack som är perfekt att förvara smutsiga fotbolls- eller träningsskor så de inte smutsar ner dina kläder.

Axel Sportbag är dessutom mångsidig och fungerar bra att bära på ryggen eller i famnen i de två handtagen. Sportväskan finns i färgen svart och tillverkas i polyester. Dessutom fungerar den alldeles perfekt som padelväska genom sin rymlighet. Det är inga problem att få plats med två padelrack, bollrör, vattenflaska och träningskläder. Du hittar Axel Sportbag här.

Axel Sportbag - stilig och rymlig sportväska i svart
Kompakt och modern sportväska i svart färg.

3. Elsa Sportbag - mångsidig träningsväska för träning och weekendresan

Sist och faktiskt minst till storleken vill vi lyfta fram Elsa sportbag. Träningsväskan är tack vare sin stilrena och snygga design lämplig till både träning och till dig som ska åka iväg på kortare resor över helgen. Träningsväskan har två handtag som gör att du kan bära den i famnen och med en axelrem för bättre komfort när du ska bära sportväskan längre sträckor.

Eftersom Elsa Sportbag är framtagen i huvudsak som träningsväska erbjuder den stor rymlighet vilket gör att du får plats med mycket packning till din weekendresa. Dessutom finns det ett mindre vattentätt innerfack för hygienprodukter. Det ger dig en extra trygghet att inte schampo eller balsam ska läcka ut på dina kläder. Väskan kommer i svart och är mycket kompakt och passar såväl dam som herr. Här hittar du Elsa Sportbag.

Elsa Sportbag - snygg och kompakt träningsväska.
Stilren och kompakt sportväska i svart färg.

Äldre inlägg Nya inlägg