Varukorg

Datorväska till jobb & skola: En guide till att välja rätt väska

Skrivet av Remy Johansson den
Datorväskor Show Your True

Ska du till jobbet eller till skolan, och letar efter ett sätt att förvara din dator på väg dit och hem? Det är viktigt att du kan bära med dig din dator på ett säkert sätt, och därför är en datorväska en lönsam investering. Vi är måna om att det både ska vara snyggt och bekvämt att bära med sig sin dator. Men det finns många alternativ på marknaden, och kan vara svårt att välja vilken typ av datorväskor du ska välja. Som experter på bekväma och funktionella väskor, kommer vi här att tillgodose dig med en guide för vilken typ av datorväska som är den rätta för just dig.

Därför är ryggsäck den bästa datorväskan

Den populära ryckssäcksstilen är inte bara anpassad efter att vara ett snyggt alternativ, utan också för funktionalitet och utrymme. Det är viktigt att man får plats med det man kan tänkas behöva under en arbetsdag eller dag i plugget. Man vill inte gärna glömma saker hemma i morgonruschen, utan vi vill att du på ett sådant enkelt sätt som möjligt ska kunna packa ner dina saker och bära med dem dig med enkelhet.

Ryggsäckar är perfekta för dig som vill bära med dig många saker, såsom matlåda, pennor, papper och diverse datortillbehör. Ryggsäckar är likväl som snygga också bekväma att bära, eftersom vikten är fördelad över båda axlarna.

Den perfekta datorväskan för en universitetsstudent

Vi vet att universitets- och högskolestudenter ofta bär med sig många saker. Det kan tänkas vara enklare att bära med sig datorn i en tygkasse, och lunchlådan i en plastpåse på sidan om. Men väljer du som student att investera i en rymlig datorväska slipper du det ryggonda och besparar både sig själv och miljön en tjänst. Våra datorväskor är av hållbart material som kommer att garantera dig en livslång säkerhet för din dator och övriga prylar.

Det här får du som student plats med i datorväskan

Under en tentaperiod vill man inte gärna slösa tid på att packa ned saker i väskan, utan man vill enkelt kunna ta sina saker och sätta igång med studierna. Vår Ida datorväska är en praktisk och snygg datorväska som har rum för såväl laptop, kurslitteratur och surfplatta. Med ett flertal mindre ytterfack har du som student även plats för vattenflaska, pennor, post-it lappar och övriga tillbehör. Ytterfacken är återförslutningsbara och kan stängas med dragkedja. På så sätt kan du som student vara säker på att ingenting försvinner under dagen, samtidigt som dator håller sig skyddad i väskans vadderade fack tillägnad datorn.

Svart datorväska ryggsäck med ytterfack som står lutad mot man i svart kavaj, jeans & bruna skor
Bekväm och modern datorväska. Finns i svart. 
Klicka här för att komma till produkten.

Våra modeller av datorväskor

Det kan vara klurigt att veta vilken typ av datorväska man ska välja. Våra ryggsäckar är alla praktiska och moderna, och fungerar bra för att hålla alla sorters datorer och surfplattor säkra och hela.

Modern och stilig datorväska

För dig som letar efter en simpel men snygg datorväska är vår Emil Datorväska ett perfekt alternativ. Väskan har ett stort innerfack där du kan placera din dator, samt ett antal mindre ytterfack där du kan placera dina datortillbehör. Väskan är snygg, praktisk och lätt att bära med sig.

Datorväska Emil. Finns i svart. 
Klicka här för att komma till produkten.

Bekväm datorväska med justerbara axelband

Det är viktigt att du kan bära med dig din dator utan överdriven ansträngning. För att bespara din rygg och dina axlar onödig smärta har vi lösningen för dig. Vår Vilhelm datorväska har justerbara axelband som tillåter dig att anpassa ryggsäcken efter din längd. Det justerbara axelremssystemet har en inbyggd dämpning som gör din rygg en tjänst när du bär med dig din dator. Inte nog med att datorväskan är bekväm och funktionell, den är också vattentät, vilket är en ytterligare säkerhet för din dator. Dessutom har den ett ytterfack som är placeras bak mot din rygg, vilket ser till att dina saker ligger tryggt i väskan när du bär på den.

 

Man i ljus skjorta med mörkgrå/svart datorväska ryggsäck med ytterfack på ryggen
Stilig & praktisk Datorväska Vilhelm. Finns i svart. 
Klicka här för att komma till produkten.

Oavsett vilken typ av datorväska du väljer att investera i, är det viktigt att välja en som är rymlig och bekväm att bära med sig. Med den här guiden hoppas vi att du känner dig bättre rustad för att välja rätt datorväska för dina behov. Se hela vårt utbud av ryggsäckar med datafodral här.

 

 

Äldre inlägg Nya inlägg