Varukorg

Praktiska och snygga väskor inför skolstart 2023

Skrivet av Remy Johansson den
Tre personer med snygga väskor och ryggsäckar för skolstarten

Efter en lång och underbar sommar kommer den efterlängtade- eller kanske fruktade skolstarten. Men oroa dig inte, med våra smarta skolväskor kan du hålla reda på allt du behöver! Oavsett om det är dags för den allra första dagen i skolan, på universitetet eller på arbetsplatsen så har vi garanterat den perfekta ryggsäcken för dig. Med någon av våra väskor på ryggen bär du dina tillbehör bekvämt, stilrent och tryggt.

En klassisk ryggsäck som håller måttet

Vår “Greta” ryggsäck är en mycket stilren ryggsäck som blir en fin accessoar. Ryggsäcken är tidlöst snygg med sina justerbara axelremmar och detaljer i konstläder. Tack vare sina två bekväma axelremmar och sitt rymliga huvudfack är “Greta” den perfekta följeslagaren för skoleleven, studenten eller kontorsarbetaren. Ryggsäcken går att få i flera färger- grön/beige, svart, blå eller grön. Det här är det perfekta alternativet för dig som vill ha en lite nättare ryggsäck som ändå lyckas rymma alla dina väsentliga tillbehör.

 

Man & kvinna som sitter på brygga med beige retro ryggsäck med justerbara remmar i konstläder

 

Snygg retroryggsäck i färgen grön/beige. Finns i flera färger. 
Klicka här för att komma till produkten.

Ryggsäcken som funkar för både barn & vuxna

För dig som vill ha ett färgglatt alternativ som funkar för såväl barn som vuxna är vår ryggsäck “Ingrid” det självklara valet. Ryggsäcken går att köpa i antingen gul eller rosa - två färger som livar upp! Med sitt stora huvudfack, sitt extra fack till dator/ipad och sina mindre inner och ytterfack är “Ingrid” en utmärkt skolväska. I ryggsäcken får du enkelt plats med både dator och böcker- perfekt för dig som är student eller skolelev. Tack vare sina bekväma axelremmar och sin rymliga utformning är “Ingrid” även perfekt att ha med sig på utflykten med skolan. Packa ned matsäck och ombyte helt utan problem. Med sina många goda kvalitéer är “Ingrid” en ryggsäck och skolväska som håller i många år framöver.

 

Kvinna i blommig crop top & jeans på brygga med ljusrosa ryggsäck med ytterfack på axeln

 

Praktisk ryggsäck med extra fack för laptop eller ipad i färgen rosa. Finns även i gul färg. 
Klicka här för att komma till produkten.

Rymlig ryggsäck med datorfodral

Behöver du en ny datorväska till jobbet eller skolan? “Hedvig” är datorväskan med en modern stil som transporterar din dator snyggt och säkert. Ryggsäcken finns i svart eller grå och har flera inner/ytterfack där du enkelt får plats med alla dina prylar. Väskan har bland annat ett rymligt huvudfack med en sidoficka till datorn eller surfplattan. Ytterfickorna är stilrent integrerade på ryggsäckens utsida vilket gör att ryggsäcken ser “sleek” och professionell ut. En gedigen, högkvalitativ och bekväm ryggsäck/datorväska helt enkelt.

 

Man i rutig blå skjorta & jeans i framsätet på bil med svart datorväska ryggsäck lutad mot benen

 

Bekväm och modern datorväska. Finns i svart och grå färg. 
Klicka här för att komma till produkten.

Stöldsäker & stilren ryggsäck

“Gösta” är ryggsäcken som passar alla tillfällen. Med ett stiligt utseende och ett rymligt innerfack passar “Gösta” utmärkt i skolan, på jobbet eller på resor. På baksidan finns även ett smidigt “anti-theft” fack där du tryggt kan förvara ditt pass eller plånbok. På insidan har “Gösta” ett ordentligt datorfack, ett stort huvudfack samt ett mobil eller dokumentfack. Tack vare sina justerbara axelremmar kan du bära alla dina tillgångar bekvämt. Ta med dig “Gösta” i skolan, på utflykter eller på resan - möjligheterna är oändliga! Ryggsäcken går att få i fyra stilsäkra färger; blå, grön, svart eller grå.

 

Man i vit skjorta & gråa jeans med grön retro ryggsäck med ytterfack & detaljer i brunt konstläder

 

Snygg retro ryggsäck med stöldsäkert fack för plånbok eller pass. Finns i flera färger. 
Klicka här för att komma till produkten.

Rymlig & retro ryggsäck

Vill du ha en snygg ryggsäck i retro utformning? Då kommer vår ryggsäck “Julia” att bli din nya bästa vän. Förutom att vara en mycket funktionell väska med flera praktiska förvaringsutrymmen är “Julia” även en ryggsäck som är bekväm att bära. Oavsett om ska packa med mycket till skolan, jobbet eller utflykten, så får du plats med det du behöver. Ryggsäcken är gjord av canvas och microfiberläder- två slitstarka och hållbara material. Väskan “Julia” finns i flera spännande färger och går att köpa i grön, röd, svart, grå, blå eller beige.

 

Man i vit t-shirt & svarta byxor med senapsgul/beige retro ryggsäck med ytterfack & remmar i läder
Rymlig ryggsäck i läcker retrodesign. Finns i flera färger. 
Klicka här för att komma till produkten.

Fångade några av våra föreslagna produkter ditt intresse? Alla våra produkter är “non-branded” vilket innebär att de inte har en logga på utsidan. Detta ger väskorna ett stilrent, klassiskt och enhetligt utseende som aldrig går ur tiden. Att köpa en datorväska eller ryggsäck från oss är även en investering i framtidens högkvalitativa, prisvärda och funktionella väskor i svensk design. Vid eventuella frågor om någon av våra väskor är du såklart välkommen att kontakta oss.

Äldre inlägg