Varukorg

Därför är axelväskor det ultimata tillbehöret för soliga vårdagar

Skrivet av Remy Johansson den
Perfekta axelväskor för soliga vårdagar

När våren kikar fram runt hörnet och dagsutflykterna återigen blir till standard, är det viktigt att ha en bekväm och praktisk väska för att kunna bära med sig allt man behöver. Vi vet exakt vad man behöver ha med sig för en dag utomhus, och nedan kommer vi att dela med oss av våra bästa tips. Men först och främst krävs det en ordentlig väska att bära med sig alla saker i - och vi vet exakt vilka vi kan rekommendera.

Vårens trendigaste väskor - funktionell axelväska och bumbag

En typ av väska som på senare tid blivit alltmer populära är axelväskor. Axelväskor är både stilrena, trendiga, praktiska och ger en härlig frihetskänsla när man med enkelhet bär med sig dem över axeln. När du under vårens soligaste dagar ska ut med ett par vänner och hitta på något skoj är det viktigt att du får med dig alla väsentliga prylar, samtidigt som du inte vill att väskan din ska ta allt för mycket utrymme. Då är axelväskan det perfekta alternativet!

 

Bild på man bakifrån i vit t-shirt & svarta byxor med svart/ljusgrå anti-theft crossover axelväska

 

Smidig axelväska i snygg design. Finns i svart och grå.
Klicka här för att komma till produkten.

Saker att bära med sig i en axelväska

Att välja en väska som passar dina behov är viktigt. Vi vet av erfarenhet att vår Sven Axelväska är både funktionell och har plats för såväl större som mindre prylar i fack av olika storlekar. Låt dig själv svepas med våren och slipp tänka på hur du ska bära med dig dina saker. Men vad ska du ha i din axelväska då? Här är några tips på saker att packa ned i axelväskan.

Plånbok, mobiltelefon, solglasögon, solskydd, vattenflaska, liten handduk, bok eller tidning, tröja eller slag för kyliga kvällar, necessär med nödvändiga artiklar. Dessa är alla ting som kan behövas en heldag utomhus i solen. Både vår Sven Axelväska och Märta väska passar perfekt för dig som vill bära med dig mindre saker såsom mobiltelefon och plånbok, men även vill få plats med en mindre tröja eller handduk i ett av de större facken. Våra axelväskor och bumbags är nämligen anpassade för att enkelt bära med sig saker med dess olika stora fack, samtidigt som väskorna är rymliga och kompakta.

Stöldsäker axelväska

Axelväskor är ett praktiskt alternativ för dig som vill slippa bära på dina hemnycklar och mobiltelefon i handen. Märta Väska är en snygg accessoar som innehåll säkerhetsfunktioner inklusive dolda fickor där du kan placera dina värdesaker. Med en anti-stöld bumbag kan du vara säker på att dina saker ligger i förvar hela dagen, då dina saker är placerade intill kroppen och minskar risken att bli utsatt för ficktjuvar. Väskan, som inkluderar en justerbar axelrem och således en skräddarsydd passform håller dina viktigaste ägodelar i säkerhet hela dagen lång.

Fyrkantig bild på man med vit t-shirt & grå anti-theft axelväska med ytterfack med dragkedja
Modern och smidig "anti-theft"-väska i grå färg.

Funktionella handsfree-väskor passar alla stilar

Sommaren kännetecknas av skönhet, mode och stil i den skinande solen. Funktionella handsfree-väskor såsom axelväskor och bumbags är den perfekta kombinationen av praktiskt och stilfullt. Oavsett om du har en avslappnad eller mer formell stil, finns det en handsfree-väska som passar dig. Dessa väskor kan bäras runt midjan, över axeln eller som en crossbody-väska, vilket ger dig frihet att röra dig och samtidigt ha händerna fria. Axelväskorna är också idealiska för resor eller dagliga aktiviteter, eftersom de gör det enkelt att bära med sig alla nödvändiga tillbehör och hålla dem nära till hands. Så om du vill ha en väska som är både praktisk och snygg, överväg att investera i en funktionell handsfree-väska - den passar alla stilar!

Äldre inlägg Nya inlägg