Varukorg

Weekendbag eller ryggsäck? Här är julens mest praktiska klappar

Skrivet av Remy Johansson den
Weekendbags och ryggsäckar är julens mest praktiska julklappar

Snart är det dags för årets bästa högtid, julen! När vintermörkret kikar fram och julbelysningen hängts upp vet man att det också snart är dags att inhandla årets julklappar. Du är inte ensam om att tycka det kan vara klurigt att hitta de bästa klapparna, men oroa dig inte! I år skippar vi julklappsstressen den 23e, och planerar istället vad vi ska köpa i förväg. Vi på Show Your True råkar nämligen veta att den bästa julklappen är den som man kan bära med sig vart man än går - väskor är nämligen något man aldrig kan ha för många utav. Scrolla ner och investera i julens bästa och mest praktiska julklappar här nedan.

Investera i en praktisk ryggsäck för jobb eller skola

Nyår kännetecknas av en nystart - man har köpt nya kalendrar för plugget eller jobbet, och behöver givetvis någonstans att förvara dessa i. Vår Alex Ryggsäck är en rymlig och snygg väska i en stilren design. Med dess eleganta stil på läderband passar väskan perfekt ihop med både inne- och ytterkläder. Tack vare ett rymligt och mjukt fodral på insidan med två separata fack, är ryggsäcken perfekt att placera datorn i utan att riskera skador. Oavsett om man är påväg till skolan eller jobbet finns det alltid utrymme att ta med sig det som krävs.

Rymlig och praktisk ryggsäck. Finns i flera färger.
Klicka här för att komma till produkten.

Söker man en stilren väska med färre detaljer är Gösta ryggsäck perfekt! Vill man förvara exempelvis matlådor, skolböcker och övrigt material är denna ryggsäck ett ordentligt förvaringsalternativ. Smidigheten med ett flertal fack, samt möjlighet för placering av dator på säkert sätt gör denna väska optimal att ta med sig till jobbet.

Stilren ryggsäck med optimal möjlighet till förvaring. Finns i flera färger.
Klicka här för att komma till produkten.

Weekendbag - en julklapp till någon som älskar att resa

När året lider mot sitt slut kan det vara dags att ladda upp lite ny energi, och vad passar då inte mer perfekt än att åka på en resa? Lucas Weekend Bag är perfekt för den som ska iväg en weekend för att koppla av, eller för den som ska kicka igång det nya året med en jobbresa. Väskans flexibla handtag och axelband underlättar för att kunna bära med sig diverse saker. Med sitt breda utrymme får samtlig packning garanterat plats, och behöver man lättåtkomliga saker kan dessa placeras i något utav väskans sidofack.

Flexibel weekendbag i retrostil för den som ofta är på resande fot. Finns i flera färger.
Klicka här för att komma till produkten.

Olika hobbys eller vardagssysslor medför olika behov av saker att bära med sig. Med våra enhetliga och stilmedvetna väskor finns det något som passar alla. Vårt stora utbud av modeller, storlekar och färger gör att väskorna kan användas vid många olika tillfällen, och är därför en garanterad succé och långvarig investering i kvalitét.

Vi på Show Your True hoppas att du fått tips på julklappar att inhandla i tid och önskar dig därefter en riktigt God (och stressfri) Jul!

Äldre inlägg Nya inlägg